بذرهای عجول
به طورمعمول قسمتهای مختلف بذر دارای مواد بازدارنده متابولیسم جنین هستند به طوری که بذر علیرغم زنده بودن جوانه زنی خود را بر روی گیاه مادری / درون میوه و نیز درشرایط نامساعد محیطی آغاز نمی نماید و این امر ( جوانه زنی ) منوط به قرار گرفتن بذر در شرایط مطلوب از نظر دما - رطوبت - تهویه و.... می گردد. اما مثل اینکه محیط مرطوب وگرم داخل این خربزه بذورش را دچار اشتباه نموده به طوری که آنها در داخل میوه جوانه زنی خود را آغاز نموده اند. مثل اینکه عجله مخصوص ما انسانها نیست . به نظر شما دلیل این پدیده چه می تواند باشد؟
( این تصاویر توسط نگارنده مهرماه ۱۳۸۵ در اصفهان گرفته شده است.)
+ نوشته شده در چهارشنبه شانزدهم آبان ۱۳۸۶ ساعت 22:39 توسط مهندس علیرضا احرار
|